hey there!

Mijn naam is Tara, instagramcoach en personal cheerleader voor the underdog

Ik help vrouwelijke ondernemers zichtbaar te worden op Instagram. Ik geloof dat het niet alleen belangrijk is om als bedrijf zichtbaar te zijn, maar ook als persoon. Iedere ondernemer verdient het om gezien te worden, want iedereen is uniek. Mijn doel is om een veilige plek te maken van de (online) wereld waar iedereen zichzelf durft te zijn en waar vrouwen elkaar inspireren & motiveren om te groeien. Om zo hun dromen waar te maken.

MIJN MISSIE

“Veel vrouwen met (mental) issues voelen zich niet normaal en worden onderschat als ondernemer.
I help you prove them wrong!”

show yourself

Jij bent het waard om gezien te worden met jouw perfecte imperfecties

Vier jaar geleden kwam ik thuis te zitten met een angststoornis en een depressie. Dit zorgde ervoor dat ik niet meer creatief kon zijn ín de buitenwereld, maar dat betekende niet dat ik mijn creativiteit niet kon tonen áán de buitenwereld. Ik begon een YouTube kanaal waarin ik mijn dagelijkse leven deelde als kattenvrouwtje en openhartig sprak over mijn – toen nogal beperkte – leven met een angststoornis. Dit groeide door tot mijn blog die ik ‘mijn reis naar herstel’ noemde en na een tijdje werd ik ook actief op Instagram.

Al snel kreeg ik de vraag: ‘hoe kan een jonge meid van 19 jaar nou depressief zijn? Waarom kan je niet gewoon werken/ je school afmaken?’. Maar ook opmerkingen als: ‘wow, wat knap dat jij dit deelt!’ of ‘je kwetsbaarheid inspireert mij’ en kreeg ik berichtjes van meiden van mijn leeftijd die zich herkende in mijn verhaal.

Door deze vragen en opmerkingen realiseerde ik mij dat voor veel mensen het praten over mentale gezondheid problemen nog onbekend terrein is (of zelfs taboe), maar ik merkte ook dat er behoefte was aan een realistischer beeld op Social media.

Doordat ik mij ging verdiepen in de wereld van Instagram wist ik al snel als influencer de 6.000 volgers aan te tikken. Ik deed samenwerkingen met leuke bedrijven en promoten producten die interessant waren voor dier & natuur. Ik miste echter al snel échte interactie met mensen en het voelde alsof ik mezelf verschuilde achter leuke producten, terwijl ik niet eens het gezicht achter deze bedrijven kende…

Ik besloot om mijn kennis over het zichtbaar worden op Instagram te gaan delen met ondernemers. Om zo hun boodschap en persoonlijkheid een podium te geven!

Ondernemen met een rugzakje

Ik geloof dat iedereen het verdient om zichtbaar te zijn. Ik help graag ondernemers die, net als ik, een ‘rugzakje’ hebben en van hun droom hun werkelijkheid willen maken.

Ben jij er klaar voor om meer succes te halen uit jouw bedrijf, door jouw boodschap te delen op instagram, en jouw doelgroep te inspireren en motiveren? Laten we samen jouw unieke persoonlijkheid en krachtige verhaal delen op instagram, op een manier die veilig voelt voor jou. Jouw doelgroep heeft het nodig dat jij zichtbaar bent!

tijd voor jouw verhaal

Wie ben jij?

Ik leer jou graag kennen en ik ben heel benieuwd wat jouw dromen zijn. Wat wil jij bereiken als ondernemer? Wat wil jij nog realiseren op het gebied van Instagram Marketing? Laten we samen in gesprek gaan en alle mogelijkheden bespreken.

instagramcoach

Ik ben Tara

Instagramcoach en personal cheerleader voor the underdog! Ik zorg ervoor dat jij online zichtbaar wordt met jouw bedrijf (en als persoon), op een manier die bij jou past.
FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS