groei op instagram

Continu en effectief posten met mijn Instagram Groei Planning

Loop jij vast bij het creëren van content op Instagram? Heb jij iemand nodig die creatief met jou meedenkt? Iemand die weet wat jouw volgers interessant vinden om te zien? Iemand die structuur en inspiratie biedt? Dan is mijn contentplanning het gene wat jij nodig hebt.

Herken je dit?

→   Je vindt het vermoeiend om content te bedenken, want je loopt iedere keer vast

→   Je wilt graag waardevolle en interessante content delen, maar je weet niet hoe je dit moet aanpakken

→  &nbspJe wilt graag je doelgroep inspireren, maar je mist inspiratie

→  &nbspJe vraagt je af of jouw content wel interessant genoeg is, want de reacties blijven uit

→   Je weet niet zo goed hoe je jouw doelgroep kan bereiken op Instagram, want je hebt geen idee wat ze interessant vinden

→   Je wilt graag meer variatie in je post, maar hoe dan!?

→   Je wilt graag weten welke content goed scoort bij jouw doelgroep, maar je mist inzicht in je statistieken.

En wil je dit graag?

→   Jezelf kunnen focussen op jouw werk, maar wel op Instagram goed zichtbaar zijn en jouw doelgroep bereiken?

→   Meer interactie met jouw doelgroep?

→   Rust, structuur en inspiratie binnen jouw bedrijf?

→   De mogelijkheid tot het delen van jouw ideeën bij iemand die dit omzet tot content?

→   Jouw volgers bereiken wanneer je content plaatst?

Dan is de Instagram Groei Planning echt wat jij nodig hebt!

Als business coach vind ik het geweldig om mijn kennis, inzichten en verhalen via Instagram te delen. Dit doe ik al zeker 3 jaar met veel succes. De afgelopen maanden is mijn business razend snel gegroeid. Ik merkte dat ik hierdoor steeds minder structuur had in het plaatsen op Instagram. Terwijl ik weet hoe belangrijk het is voor je business. 80% van mij klanten komt uit dit kanaal. Ik ben gaan samenwerken Tara voor een content planning. En wauw wat een waarde krijg je. Tara helpt jou om de ideeën die in je hoofd zitten door te vertalen naar een goede content planning. Waardoor ik veel meer rust en structuur ervaar. Ook denkt ze mee hoe je je aanbod op een fijne manier kan promoten tussen de waardevolle posts.

Daarbij kijkt Tara echt naar jou als ondernemer. Haar aanpak is dus zeker niet one size fits all. Maar echt 100% op maat gemaakt. Zelf vind ik het belangrijk om vanuit flow en intuïtie mijn content te produceren. Dit is iets waar Tara rekening meehoudt.

Ik ben super echt ontzettend blij met de content planning van Tara. En zou haar echt aanbevelen aan iedere ondernemer die (1) minder tijd wil kwijt zijn aan Instagram content (2) meer impact wil maken met een gedegen content strategie/planning.

Sharona Bolander

Business Coach

start met groeien

Wat levert de Instagram Groei Planning jou op

→  Een maandelijks of 2-wekelijks rapport met inzicht in de prestaties van jouw account

→   Tips en adviezen die jou helpen om jouw content te verbeteren

→   Optimalisatie van jouw zichtbaarheid op instagram

→   Een band opbouwen met jouw volgers

→   Meer ruimte in je hoofd voor inspiratie

instagramcoach

Wie is Tara?

Ik geloof niet in social media beheer, omdat ik niet geloof dat ik content kan creëren op precies dezelfde manier zoals jij dat zou doen. Jij maakt jouw bedrijf uniek, dus jij weet het beste hoe jij jouw content wil vormgeven. Ik help jou met de inhoud, inspiratie en de marketing kant van de planning, zodat onze krachten zich kunnen bundelen en vanuit hier een contentplanning ontstaat die perfect bij jou en jouw bedrijf past.

Ik houd rekening met jouw manier van werken. Vind je het spannend om jezelf te laten zien? Dan zal ik jou helpen om jezelf online zichtbaar te maken op een manier die veilig voelt voor jou. Vind je het fijn om flexibel te kunnen zijn? Je zit absoluut niet vast aan de planning en je kan volledig doen en delen wat goed voelt voor jou. Vind je het moeilijk om je aan een planning te houden? Dan kan ik altijd jouw content inplannen, zodat je tóch goed zichtbaar bent.

Ik stel je vragen zodat je weer tot nieuwe ideeën komt voor content en ik sta altijd voor je klaar om jouw hersenspinsels en de nieuwe ontwikkelingen binnen jouw bedrijf te ontvangen.

de planning

Hoe het werkt

Je kan er voor kiezen om de contentplanning per maand of per 2 weken te ontvangen. Voor de start van de planning ontvang je een vragenlijst, zodat ik inzicht heb in jouw bedrijf, jouw doelgroep en jouw doelen m.b.t. Instagram

De eerste maand kost de planning 300 excl btw
De tweede en derde maand kost de planning 200 excl btw

Waarom is de planning de eerste maand duurder? Omdat ik dan nog veel bezig ben met het analyseren van jouw statistieken en het onderzoeken van jouw voormalige content.

lieve woorden
De contentplanning die Tara voor mij heeft gemaakt is echt geweldig. Ik ben er zo erg blij mee! Voor ik met Tara ging samenwerken postte ik niet regelmatig, omdat inspiratie bij mij met vlagen komt. Het inzicht dat ze mij geeft in mijn account en mijn statistieken is echt top. De contentplanning zit boordevol tips en goede suggesties. Ik hoef alleen nog maar naar de planning te kijken, te creëren en te plaatsen. Dit geeft mij zoveel houvast om Instagram op een strategische en consequente manier in te zetten! Dankjewel Tara.
Elisha Laisia

Xplore Online

Ik heb Tara via Instagram leren kennen en voelde al meteen een klik. Het is super fijn om iemand te leren kennen die net zo enthousiast over ondernemen kan zijn als dat jij zelf bent.

Tara heeft mij laten zien hoe je Instagram kunt gebruiken voor jou bedrijf en heeft mij geleerd hoe je waarde kan bieden in jouw berichten en hoe je meer accounts kan bereiken. Dankzij deze nieuwe manier van jezelf presenteren op social media, heb ik al zeker 100 volgers erbij.

Ik ben super blij met de samenwerking met Tara en kan dit iedereen aanraden!

Anouk

Anouk Martens Producties

Voordat ik bij Tara de insta analyse deed was ik al heel erg actief op Instagram. Maar mijn stories waren een beetje rommelig en ik durfde geen vertaalslag te maken naar mijn aanbod. Ik heb geleerd om zakelijk gezien meer te durven laten zien wat ik mijn doelgroep kan bieden. Ik heb ook een helderdere doelgroep gekregen en weet nu beter stories en post te maken die aansluiten bij de pijn van mijn klanten. Ik kan mijn expertise nu nóg beter laten zien!

Tara gaat echt heel grondig te werk en geeft enorm veel waarde weg. Ik heb nu voor 1 insta-analyse 3 maanden aan werk gekregen omdat ze zoveel goede tips geeft! Ik raad haar dan ook echt aan als je je instagram eens flink onder handen wilt nemen!

Celine

Health Beauty Mind

faq

Veelgestelde vragen

Is Instagram wel een goed marketing kanaal voor mij?
 
Bevinden jouw (potentiële) klanten zich op Instagram? Dan is het antwoord: JA! 90% van mijn klanten komen uit Instagram en ook jij kunt meer klanten halen uit dit kanaal. In de Insta Review geef ik je hier handvaten voor.
Kun jij mijn Instagrampagina niet bijhouden?
 

Ik doe geen Instagram-beheer. Ik geloof namelijk dat jij het allerbeste jezelf kunt laten zien online. Alleen dan haal je het meeste uit dit kanaal.

Ik kan je wel een stuk op weg helpen met een persoonlijke contentplanning. Daarin geef ik je concrete voorbeelden van wat voor soort posts jij kunt plaatsen.

Interesse in een Insta Planning? Hier lees je er meer over >

Wat is de investering?
 

De eerste maand kost de planning 300 excl btw

De tweede en derde maand kost de planning 200 excl btw

Klik hier om jouw Instagram Groei Planning aan te vragen >

Ik woon in het buitenland, kan ik een aangepaste factuur krijgen?
 

Jazeker! Als je mij even een mailtje stuurt dan help ik je met de aangepaste factuur.

Klik hier om jouw Insta Review aan te vragen met aangepaste factuur >

Wil jij aan de slag met een op maat gemaakte Instagram Groei Planning?

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS