groei op instagram

Maak een kick ass start met mijn Instagram Business Booster

Ik help je met een diepte analyse van jouw account. Zodat jij alles leert over waardevolle content en hoe je die inzet voor een betere band met jouw volgers!

De Instagram Business Booster is een diepte analyse van jouw Instagramaccount, inclusief de (vaak overgeslagen) statistieken. Dit in de vorm van een op maat gemaakte video.

Deze statistieken kunnen jou namelijk vertellen wanneer jouw doelgroep online is, wat zij leuk vinden en hoe jij ze op een effectieve manier kan bereiken. Zodat jij hier resultaat uit haalt!

Zeg nou zelf: dat resultaat is de reden waarom jij zichtbaar bent op Instagram 😉

Herken je dit?

→   Je stopt tijd in Instagram, maar je haalt er nog absoluut geen resultaat uit.

→   Je hebt geen idee wat je moet posten, want je hebt totaal geen inspiratie.

→   Je vraagt jezelf af of je Instagram wel op een goede manier gebruikt en twijfelt of het jou überhaupt wel iets kan opleveren.

→   Je loopt vast op Instagram en/of je weet niet waar je moet beginnen.

→   Je bent klaar met al die standaard Instagram tips en wil nu écht gaan knallen!

En wil je dit graag?

→   Zichtbaar zijn voor jouw doelgroep, zodat je jouw potentiële klanten bereikt. En hun er van kan overtuigen om met jou te gaan samenwerken, omdat jij de uitstraling en het product/ de dienst hebt waar zij naar opzoek zijn.

→   Je hebt plezier in Instagram, want je weet wat interessant en aantrekkelijk is om te delen. Het delen van content is nu easy peasy lemon squeezy, want jouw hoofd zit boordevol inspiratie!

→   Je hebt bent geen uren tijd kwijt aan Instagram, want jij weet precies wat wel en niet werkt om zichtbaar te zijn. Zeg maar doei tegen urenlang scrollen door je feed en iedere foto like’n die voorbij komt in de hoop dat je zichtbaar wordt…

Dan is de Instagram Business Booster wat jij nodig hebt!

Wauw! Tara, ik ben zo blij! Voor jouw instareview deed ik echt maar wat op Instagram, mijn statistieken bekijk ik NOOIT en liep ik áltijd vast op onderwerpen. Daarbij had ik niet het idee dat ik echt iets uit Instagram haalde. Na jouw review (wauw, wat een waardevolle video!), heb ik altijd onderwerpen achter de hand en zijn mijn statistieken supererg verbeterd. Mijn story-views en bereik zijn zelfs verdubbeld! Én ik speel in op mijn statistieken woeehoe!

Marion Cremers

Studio Cremers

Wauw wat kreeg ik een mooie en vooral inspirerende Insta Review! Tof om te zien dat jij je zo verdiept hebt in mijn profiel en hoe persoonlijk je het maakt met het filmpje. Ik ben meteen mijn profiel ingedoken om het een en ander aan te passen. Thanks! Jouw oprechte complimenten en tips betekenen heel veel voor me.
Jennifer

Je Hart

start met groeien

Wat levert de Instagram Business Booster jou op

→   Je weet hoe jij jouw doelgroep bereikt, dus je bereikt jouw potentiële klanten.

→   Je krijgt weer plezier in Instagram, omdat je inspiratie hebt om interessante en aantrekkelijke content te delen.

→   Je bent niet meer uren tijd kwijt aan Instagram, want je weet wat wél en niet werkt om resultaat te behalen.

→   Jij kan jezelf online positioneren op een manier die goed voelt voor jou.

→   Jij komt in contact met jouw doelgroep en weet op de juiste manier jouw aanbod te promoten.

instagramcoach

Wie is Tara?

Ik ben Instagramcoach en personal cheerleader voor the underdog! Ik zorg ervoor dat jij online zichtbaar wordt met jouw bedrijf (en als persoon), op een manier die bij jou past.

Omdat ik al jaren lang actief ben op Instagram weet ik alles over Instagram marketing. Ik combineer marketing en personal branding om van jouw Instagrampagina het visitekaartje van jouw bedrijf te maken, waardoor jij je droomklant aanspreekt. Mijn diensten zijn gericht op jouw persoonlijkheid, zichtbaarheid en inspiratie.

Door mijn diensten help ik jou om online de doelgroep te bereiken die bij jou past. In tegenstelling tot andere marketingcoaches ben ik gespecialiseerd in Instagram en weet ik dat dit platform als vrouwelijke ondernemer heel interessant is om in te zetten voor jouw bedrijf. 95% van mijn klanten haal ik uit Insta.

Maak een kick-ass start op Instagram door middel van mijn Instagram business booster, waarin ik een diepte analyse geef over jouw account waarin jij alles leert over waardevolle content en hoe jij die inzet voor een betere band met jouw volgers.

Ben jij een ambitieuze vrouwelijke ondernemer en wil jij graag online zichtbaar worden op een manier die bij jou past? Dan lijkt het mij super leuk om kennis met jou te maken en jouw verhaal te horen.

@theemettara

instagram

Start vandaag nog met groeien

In deze gepersonaliseerde video van 15+ minuten, vertel ik jou alle praktische informatie rondom Instagram-marketing én vertel ik:

→   Wanneer jouw doelgroep online is en hoe je die bereikt.
→   Hoe je een killer bio schrijft, waardoor jouw doelgroep blijft hangen
welke posts/onderwerpen/stories goed scoren en hoe jij deze optimaal kan inzetten (ook als je niet vaak post).
→   Wat aandachtspunten zijn voor jouw account.
→   Hoe jij altijd inspiratie hebt voor nieuwe content.
→   Welke hashtags super belangrijk zijn voor jouw bereik (toegespitst op jouw bedrijf).
→   Op welke manier jij zichtbaarder wordt voor jouw doelgroep, zodat je meer volgers krijgt die uiteindelijk klant worden!

Na de Instagram Business Booster kan jij weer met volle motivatie & energie aan de slag met jouw insta!

De video kan jij zo lang jij wilt en wanneer jij wilt terugkijken. Klinkt dit goed? Scoor jouw persoonlijke Instagram Business Booster nu voor maar €99,-!

lieve woorden
Voordat ik bij Tara de insta analyse deed was ik al heel erg actief op Instagram. Maar mijn stories waren een beetje rommelig en ik durfde geen vertaalslag te maken naar mijn aanbod. Ik heb geleerd om zakelijk gezien meer te durven laten zien wat ik mijn doelgroep kan bieden. Ik heb ook een helderdere doelgroep gekregen en weet nu beter stories en post te maken die aansluiten bij de pijn van mijn klanten. Ik kan mijn expertise nu nóg beter laten zien!

Tara gaat echt heel grondig te werk en geeft enorm veel waarde weg. Ik heb nu voor 1 insta-analyse 3 maanden aan werk gekregen omdat ze zoveel goede tips geeft! Ik raad haar dan ook echt aan als je je instagram eens flink onder handen wilt nemen!

Celine

Health Beauty Mind

Ik heb Tara via Instagram leren kennen en voelde al meteen een klik. Het is super fijn om iemand te leren kennen die net zo enthousiast over ondernemen kan zijn als dat jij zelf bent.

Tara heeft mij laten zien hoe je Instagram kunt gebruiken voor jou bedrijf en heeft mij geleerd hoe je waarde kan bieden in jouw berichten en hoe je meer accounts kan bereiken. Dankzij deze nieuwe manier van jezelf presenteren op social media, heb ik al zeker 100 volgers erbij.

Ik ben super blij met de samenwerking met Tara en kan dit iedereen aanraden!

Anouk

Anouk Martens Producties

faq

Veelgestelde vragen

Is Instagram wel een goed marketing kanaal voor mij?
 
Bevinden jouw (potentiële) klanten zich op Instagram? Dan is het antwoord: JA! 90% van mijn klanten komen uit Instagram en ook jij kunt meer klanten halen uit dit kanaal. In de Insta Review geef ik je hier handvaten voor.
Is deze Instagram Business Booster geschikt voor mij?
 
Loop jij op dit moment vast op Instagram? Weet je er redelijk wat vanaf, maar behaal je niet het resultaat dat je wilt en heb je geen idee wat je kunt doen om harder te groeien?

Of ben jij juist net gestart en heb je handvaten nodig voor een kick start op Instagram?

Dan is deze Insta Review wat voor jou!

Kun jij mijn Instagrampagina niet bijhouden?
 

Ik doe geen Instagram-beheer. Ik geloof namelijk dat jij het allerbeste jezelf kunt laten zien online. Alleen dan haal je het meeste uit dit kanaal.

Ik kan je wel een stuk op weg helpen met een persoonlijke contentplanning. Daarin geef ik je concrete voorbeelden van wat voor soort posts jij kunt plaatsen.

Interesse in een Insta Planning? Hier lees je er meer over >

Wat is de investering?
 

De investering is €99,- excl. BTW. Je kunt de Insta Review bestellen via mijn webshop en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Klik hier om jouw Insta Review aan te vragen >

Ik woon in het buitenland, kan ik een aangepaste factuur krijgen?
 

Jazeker! Als je mij even een mailtje stuurt dan help ik je met de aangepaste factuur.

Klik hier om jouw Insta Review aan te vragen met aangepaste factuur >

Wil jij een gepersonaliseerde Instagram Business Booster ontvangen?

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS