gratis e-book

Feiten en Fabels over Instagram Statistieken

  • ‘Die statistieken op Instagram vermijd ik maar, want ik snap er geen drol van!’
  • ‘Als ik mijn statistieken wil begrijpen, dan moet ik verstand hebben van marketing.’
  • ‘Ik weet niet in hoeverre de statistieken op Instagram betrouwbaar zijn.’

Zijn deze gedachten en overtuigingen herkenbaar voor jou?

Dan is mijn e-book ‘feiten & fabels over instagram statistieken’ iets voor jou!

Met dit GRATIS e-book krijg jij meer inzicht en kennis over de statistieken van jouw instagrampagina. Zo kan jij meer resultaat halen uit Instagram en bereik jij sneller jouw potentiële klanten!

Gratis e-book aanvragen

Laat je gegevens achter via dit formulier, dan ontvang je het e=book binnen enkele minuten in je inbox! Waarnaar jij eindelijk die statistieken van Instagram gaat leren begrijpen.

instagramcoach

Wie is Tara?

Ik ben Instagramcoach en personal cheerleader voor the underdog! Ik zorg ervoor dat jij online zichtbaar wordt met jouw bedrijf (en als persoon), op een manier die bij jou past.

Omdat ik al jaren lang actief ben op Instagram weet ik alles over Instagram marketing. Ik combineer marketing en personal branding om van jouw Instagrampagina het visitekaartje van jouw bedrijf te maken, waardoor jij je droomklant aanspreekt. Mijn diensten zijn gericht op jouw persoonlijkheid, zichtbaarheid en inspiratie.

Door mijn diensten help ik jou om online de doelgroep te bereiken die bij jou past. In tegenstelling tot andere marketingcoaches ben ik gespecialiseerd in Instagram en weet ik dat dit platform als vrouwelijke ondernemer heel interessant is om in te zetten voor jouw bedrijf. 95% van mijn klanten haal ik uit InstaBen jij een ambitieuze vrouwelijke ondernemer en wil jij graag online zichtbaar worden op een manier die bij jou past? Dan lijkt het mij super leuk om kennis met jou te maken en jouw verhaal te horen.gram.

Ben jij een ambitieuze vrouwelijke ondernemer en wil jij graag online zichtbaar worden op een manier die bij jou past? Dan lijkt het mij super leuk om kennis met jou te maken en jouw verhaal te horen.

@theemettara

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS