e-book

Een lesje Instagram Statistieken

Wil jij nog meer te weten komen over de statistieken van Instagram? Dan is mijn e-book ‘Een lesje Instagram Statistieken’ echt wat voor jou. Dit e-book is speciaal voor de ondernemer die:
  • Weet hoe belangrijk statistieken zijn, maar er nog steeds hopeloos naar staart.
  • Niet weet wat de statistieken van Instagram jou allemaal kunnen vertellen.
  • Denkt dat een goed scorend bericht aan 300 factoren kan liggen.

Dit kan anders

Je kan meer uit jouw statistieken halen en in mijn E-book ‘een lesje statistieken’ krijg jij:

→   Uitleg over alle opties van jouw statistieken en de functies
→   Inzicht in mijn Instagram-statistieken
→   De mogelijkheid tot een gratis advies gesprek met mij
→   Tips voor: meer story-kijkers, meer betrokkenheid en meer profielbezoeken

instagramcoach

Wie is Tara?

Ik ben Instagramcoach en personal cheerleader voor the underdog! Ik zorg ervoor dat jij online zichtbaar wordt met jouw bedrijf (en als persoon), op een manier die bij jou past.

Omdat ik al jaren lang actief ben op Instagram weet ik alles over Instagram marketing. Ik combineer marketing en personal branding om van jouw Instagrampagina het visitekaartje van jouw bedrijf te maken, waardoor jij je droomklant aanspreekt. Mijn diensten zijn gericht op jouw persoonlijkheid, zichtbaarheid en inspiratie.

Door mijn diensten help ik jou om online de doelgroep te bereiken die bij jou past. In tegenstelling tot andere marketingcoaches ben ik gespecialiseerd in Instagram en weet ik dat dit platform als vrouwelijke ondernemer heel interessant is om in te zetten voor jouw bedrijf. 95% van mijn klanten haal ik uit InstaBen jij een ambitieuze vrouwelijke ondernemer en wil jij graag online zichtbaar worden op een manier die bij jou past? Dan lijkt het mij super leuk om kennis met jou te maken en jouw verhaal te horen.gram.

Ben jij een ambitieuze vrouwelijke ondernemer en wil jij graag online zichtbaar worden op een manier die bij jou past? Dan lijkt het mij super leuk om kennis met jou te maken en jouw verhaal te horen.

@theemettara

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS